Kan ik aardgasvrij wonen? Kan mijn woning energieneutraal of
klimaatneutraal worden? Passen er zonnepanelen op mijn dak en hoeveel?
Kan ik een warmtepomp inzetten en wat voor één? Wat zijn de kosten voor het verduurzamen van mijn woning?

De zelfstandige adviseurs van Thuisbaas helpen je antwoord te geven op deze vragen. Geen woning en geen bewoner is hetzelfde, maar voor elke woning is een oplossing op maat te vinden. De adviseurs kijken daarbij naar jouw huis en jouw wensen en maken het energieontwerp dat daar het beste bij past.

Maak kennis met de Thuisbaas adviseurs

De zelfstandige adviseurs die zijn aangesloten bij Thuisbaas bieden verschillende mogelijkheden: van advies tot ontwerp, van prijsindicatie tot hulp bij offertebeoordeling. In een telefonisch kennismakingsgesprek bespreken zij welke ondersteuning het beste bij je past en wat daarvan de kosten zijn. Bekijk welke adviseur bij jou in de buurt werkt en neem direct contact op.

Errico-1200px-credit-Chantal-Bekker

Errico Garofalo

Zelfstandig integraal & technisch adviseur
Actief in Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland
Errico is technisch specialist met 18 jaar ervaring in duurzame technieken, waarvan ruim 6 jaar bij Urgenda en Thuisbaas. Errico is ervaren met VBWW, WKO, stadsverwarming en (accu)opslag. Hij vertaalt wensen en verwachtingen van particulieren en bedrijven naar doortimmerd advies en ondersteunt en begeleidt bij uitvoering en onderhoud. Van A tot Z dus. Kijk ook op accubaas.nl en degroenebaron.nl.
Symon_Miedema

Symon Miedema

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Amsterdam en omgeving (<50 km)
Symon is al meer dan 10 jaar actief in de duurzame energiesector, in Nederland en daar buiten. Symon geniet van het contact met, en het verhaal van de klant. Elke opname ziet hij als een uitdagende puzzel waarin hij eisen, wensen en budget van de klant vertaalt naar een plan-op-maat. Naast Integraal adviseur aardgasvrij is Symon ook EP-W/B adviseur en daarmee bevoegd om woningen van een energielabel te voorzien.
Tjalling Bal

Tjalling Bal

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Amsterdam - Utrecht - Woerden - Amersfoort
Tjalling gaat in gesprek met u als bewoners om te kijken wat wensen, kansen en eventuele klachten zijn. Hij maakt daarbij het liefst de vertaalslag van techniek en mogelijkheden naar praktische en haalbare toepassingen. Doel is dat het uiteindelijke advies inzicht, context en handvatten geeft om aan de slag te gaan met aardgasvrij!
Ruud Sweering

Ruud Sweering

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Groot-Amsterdam (behalve Haarlemmermeer) en in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal
Ruud gaat met u in gesprek over de mogelijkheden om uw huis aardgasvrij en zoveel mogelijk energieneutraal te maken en stelt een advies op maat voor u op. Begin 2018 heeft hij samen met zijn partner als klant van ThuisBaas zijn rijtjeswoning door Thuisbaas aardgasvrij en energieneutraal laten maken. Daardoor werd hij geïnspireerd om zichzelf technisch te ontwikkelen in de duurzame techniek.
Frank Zandvliet energieadviseur

Frank Zandvliet

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Apeldoorn, Zwolle , Zutphen, Arnhem, Harderwijk, Amersfoort
Frank komt bij u thuis en neemt de tijd om uw situatie goed door te nemen. Wat zijn uw wensen, doelstellingen en – niet onbelangrijk – uw budget? Op basis hiervan ontvangt u een plan op maat voor uw woning en creëert u een duurzaam thuis. Zelf woont Frank in bijna-energieneutraal huis op de Veluwe en richt hij zich graag op Midden en Oost Nederland.
Ryan-Wendels-760x480

Ryan Wendels

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in provincies Gelderland en Utrecht
Ryan is gespecialiseerd in het ontzorgen van klanten met verduurzamingsvraagstukken voor woningen, bedrijfspanden en netcongestie op bedrijfsterreinen. Een grondige voorbereiding leidt tot een helder traject voor het selecteren van de juiste oplossing en partners. Ryan benadert elk project vanuit een integraal perspectief. Verduurzamen betekent vaak meerdere maatregelen, die ook stapsgewijs uitgevoerd worden. De volgorde, keuzes en afstemming zijn cruciaal. Ryan zorgt voor duidelijkheid in deze keuzes en brengt ook de investering in beeld.
portretfoto

Henk Zegwaard

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel (boven Zwolle)
Henk richt zich op een zo eenvoudig mogelijke aanpak waarbij u geholpen wordt uw woning gasvrij te maken. Het gasloos verwarmen van uw woning met een warmtepomp is zeker een uitdaging, en vraagt tevens een behoorlijke investering. Maar als we die uitdaging nu eens samen aangaan? Als u er niet tegenop ziet om ook zelf de handen uit de mouwen te steken dan zijn er vaak goede mogelijkheden om op een betaalbare manier, samenwerkend, uw woning van het gas te krijgen. In dit traject wordt intensief samengewerkt met een deskundige installateur/warmtepompspecialist. Kijk voor meer informatie op betaalbaargasloos.nl.
Jos-Jonkers

Jos Jonker

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in de kop van Noord Holland boven Castricum en ten westen van Hoorn
Jos is sinds 2014 bezig in de verduurzaming van woningen. Zij bespreekt met u wat uw wensen en eventuele comfort problemen zijn. Hieruit volgt een advies op maat dat meestal uit meerdere maatregelen bestaat, die ook stapsgewijs uitgevoerd kunnen worden. De kosten worden ook in beeld gebracht zodat het duidelijk is wat u kunt verwachten. Kunt u zich vinden in het advies, dan helpt Jos met de uitvoering. Jos heeft veel ervaring met isoleren.

Maak kennis met Thuisbaas

Geen woning en geen bewoner is hetzelfde. Daarom kunnen de zelfstandige adviseurs van Thuisbaas je op verschillende manieren helpen. Van een eenvoudig telefonisch consult tot een betaald adviesgesprek bij je thuis. De adviseur kan het advies uitwerken met een grove schatting van de kosten, of helemaal doorrekenen zodat je eenvoudig een installateur kunt inschakelen die op basis van de gedetailleerde informatie direct offerte kan doen.

Betalen voor advies?

De adviseurs die Thuisbaas aandraagt kunnen bogen op meer dan tien jaar kennis en ervaring. Ze zijn onafhankelijk en hebben geen leveranciers of merken waar ze aan vast zitten. Dat is de reden waarom je betaalt voor een advies en ontwerp: er zijn geen verborgen kosten of winstmarges. Een gedegen advies volgens de Thuisbaas methode voorkomt bovendien dat je onnodig geld uitgeeft aan je oplossing: een win-win!

Thuisbaas belofte

Thuisbaas is opgericht vanuit Urgenda. Bij ons mag je erop vertrouwen dat je op een duurzame en verantwoorde manier van het gas af gaat.

  • oplossing op maat voor jou en jouw woning
  • onafhankelijke expertise
  • bewezen aanpak met de nieuwste techniek

Waar kun je Thuisbaas adviseurs voor inschakelen?

Antwoord op korte, concrete vragen

Ben je zelf al bezig met verduurzamen en zit je met een paar concrete vragen waar je antwoord op wilt? Je kunt een telefonisch consult inplannen met een van de zelfstandige adviseurs (betaald).
 

Huisbezoek met advies en kostenindicatie

De zelfstandig adviseur komt bij jou thuis langs en onderzoekt met jou samen de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Je ontvangt na afloop een beknopte mail met een kostenindicatie van de besproken oplossingen.
 

Huisbezoek met uitgewerkt ontwerp

De zelfstandig adviseur komt bij jou thuis langs en onderzoekt met jou samen de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Je ontvangt na afloop een installatieontwerp, kostenindicatie en een energieoverzicht.
 

Ervaringen

Geen woning en geen bewoner is hetzelfde! In de afgelopen jaren heeft Thuisbaas voor veel mensen een oplossing op maat ontworpen. Lees hieronder meer over hun ervaringen en hoe hun woningen aardgasvrij zijn gemaakt.

Vrijstaande woning
“We moeten niet onderschatten wat er gebeurt als de zeespiegel stijgt: het is echt tijd voor actie. Daarom hebben we ons huis energieneutraal gemaakt.”
Hoekwoning
“Boilervat, warmtepomp en warmtepanelen: in een week zat het erin en draaide het.”
Vrijstaande woning
“We hebben ons aangemeld vanuit idealisme, voor het milieu, tegen de opwarming van de aarde en voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.”