Als je zelf je woning gaat verduurzamen, kun je op de websites ‘Ik wil gasvrij’ en ‘Tegengas’ veel tips en kennis vinden. Mocht je toch hulp en advies nodig hebben, kunnen de energieadviseurs van Thuisbaas je verder helpen met onze zelfbouwbegeleiding. 

Ik wil gasvrij

Wil je van aardgas af? Je huis energieneutraal maken? Wil je geld besparen en in actie komen voor het klimaat? Op Ikwilgasvrij.nl vind je handige tips. Ikwilgasvrij.nl is een initiatief van Urgenda, samengesteld aan de hand van de ervaringen van Thuisbaas.

Tegengas.nu

De oorlog in Oekraïne wordt door Rusland deels gefinancierd door de opbrengst uit de verkoop van aardgas en aardolie. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk te stoppen met de import van fossiele brandstoffen en ons energieverbruik te minderen. Op Tegengas.nu vind je tips om energie te besparen én op te wekken. 

Zelfbouw­begeleiding

Ben je een handige doe-het-zelver en wil je graag zelf aan de slag om je huis duurzamer en zelfs energieneutraal te maken? Ben je van plan om infraroodpanelen of een instant heater te installeren? Maar mis je toch dat laatste stukje kennis? Sommige adviseurs kunnen in overleg ook zelfbouwbegeleiding geven. Vraag dit na bij je adviseur.

Deel deze pagina