Overzicht van verschillende woningtypen

Huis-02-Mooi-01-v2-ongebruikt-683x1024-1-683x1024-1

Vrijstaande woning

Een vrijstaande woning is prima aardgasvrij te maken met hulp van bijvoorbeeld een warmtepomp, gecombineerd met eigen zonnepanelen. Maar er zijn meer oplossingen mogelijk. Bekijk de ervaringen van klanten met wie we hun vrijstaande woning hebben verduurzaamd.
DSC7236web-copy

2-onder-1 kap

Een twee-onder-een-kapwoning is goed van het gas af te halen. Thuisbaas adviseert op maat met bijvoorbeeld een warmtepomp, gecombineerd met eigen zonnepanelen. Maar er zijn meer oplossingen mogelijk. Bekijk de ervaringen van klanten met wie we hun twee-onder-een-kapwoning hebben verduurzaamd.
Thuisbaas-huis-Middenbeemster-credit-Chantal-Bekker-02-low-res-1-683x1024-1

Hoekwoning

Thuisbaas haalt hoekwoningen van het gas af, met hulp van bijvoorbeeld een warmtepomp, gecombineerd met eigen zonnepanelen. Maar er zijn meer oplossingen mogelijk. Bekijk de ervaringen van klanten met wie we hun hoekwoning hebben verduurzaamd.
Dorine-Roland

Tussenwoning

Ook tussenwoningen zijn goed van het gas af te halen. Dat doet Thuisbaas met hulp van bijvoorbeeld een warmtepomp, gecombineerd met eigen zonnepanelen. Maar er zijn meer oplossingen mogelijk. Bekijk de ervaringen van klanten met wie we hun tussenwoning hebben verduurzaamd.
WhatsApp-Image-2018-04-22-at-00.02.14-e1526806942639

Appartement

Thuisbaas haalt appartementen van het gas af, met hulp van bijvoorbeeld infraroodpanelen en een elektrische boiler of instant heater. Bekijk de ervaringen van klanten die in een appartement wonen.
Zijaanzicht huis, met vooraan de plek waar de boring zal plaatsvinden.

Aardgasvrij zonder warmtepomp

Niet elke woning is geschikt voor een warmtepompinstallatie. Toch kunnen dit soort huizen prima van het gas af, met hulp van bijvoorbeeld infraroodpanelen en een elektrische boiler of instant heater. Bekijk de ervaringen van klanten.