Bij Thuisbaas werken we met een groep enthousiaste en ervaren mensen. Wij helpen je graag.

Team

foto-marjan-minnesma

Marjan Minnesma

Algemeen directeur
Marjan is directeur van Thuisbaas. Haar woning is voorzien van infrarood­panelen en van maar liefst 65 zonne­panelen. De zonne­panelen wekken niet alleen energie op voor haar energie­neutrale woning, maar ook voor haar elektrische auto.
foto-gijs-van-wijk

Gijs van Wijk

Hoofd techniek
Gijs is hoofd­verantwoordelijk voor de door­ontwikkeling van de technische systeem­concepten. Hij heeft zijn eigen energie­neutrale huis in Alkmaar, dat is gebouwd met circulaire materialen en technieken.
foto-juke-westendorp

Juke Westendorp

Energieadviseur & projectleider
Juke verzamelt informatie, bespreekt deze met u en maakt vervolgens een plan op maat voor uw huis. Isolatie­mogelijkheden, comfort en wensen krijgen altijd aandacht. Zelf heeft ze net de bouw van haar energie­neutrale woning afgerond.
Edwin-1200px

Edwin Bommezij

Energieadviseur
Edwin stelt het op maat gemaakte plan voor uw huis op. Met zijn eigen woning is hij bijna energie­neutraal. De meeste kamers hebben een airco (die kan verwarmen en koelen). Dit maakt hij nog compleet met een kleine warmte­pomp op de cv, instant heater voor de douche en extra zonne­panelen elders. Daarna kan het gas eraf!
John-1200px

John van Dam

Expert techniek
John zorgt voor de door­ontwikkeling en optimalisatie van de techniek. Als pionier heeft hij het zonne­boiler terugloop­systeem ontwikkeld en technieken zelf geproduceerd. In zijn eigen huis heeft hij een zonne­boiler en zonne­panelen.
vanessa-van-veelen

Vanessa van Veelen

Financieel administratief medewerker
Vanessa is vooral actief achter de schermen en is daar misschien enigszins onzichtbaar, maar zeer zeker onmis­baar! Haar eigen huis verwarmt ze dankzij een warmte­pomp met ‘groene’ heipalen als bron en ze heeft een zonne­boiler voor het warme water.
Verena

Verena Bald

Projectleider Aardgasvrij
Verena regelt bij Thuisbaas alles voor de appartement­eigenaren: zij maakt appartementen mooi en behaaglijk, helemaal zonder aardgas. Haar eigen Zaanse huis verwarmt zij met elektrische voor­zieningen, die schone stroom krijgen van eigen zonne­panelen.
Joost 2

Joost Fermie

Planning/Inkoop/Facturatie en Support
Joost werkt bij ons als inkoper, planner/werkvoorbereider en verzorgt de facturatie. Ook supportvragen komen bij Joost binnen. Joost is dienstverlener in hart en nieren. Na 24 jaar in de schoonmaakbranche (financiën) en 8 jaar in de transport te hebben gewerkt, is hij neergestreken bij Thuisbaas. “Mooi om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een gezondere planeet”.
Anas

Anas Falioun

Warmte installateur
Anas zorgt ervoor dat onze klanten ook zonder aardgas in een heerlijk warm huis kunnen wonen. 6 jaar geleden is hij vanuit Syrië naar Nederland gekomen, heeft razendsnel Nederlands geleerd en is met zijn rustige, vriendelijke en zorgvuldige manier van werken een grote aanwinst voor het ThuisBaas team.
Tjalling Bal

Tjalling Bal

Integraal adviseur aardgasvrij
Als adviseur voor Thuisbaas gaat Tjalling in gesprek met de bewoners om te kijken wat wensen, kansen en eventuele klachten zijn. Hij maakt daarbij het liefst de vertaalslag van techniek en mogelijkheden naar praktische en haalbare toepassingen. Doel is dat het uiteindelijke advies inzicht, context en handvatten geeft om aan de slag te gaan met aardgasvrij!
Ruud Sweering

Ruud Sweering

Integraal adviseur aardgasvrij
Ruud gaat met u in gesprek over de mogelijkheden om uw huis aardgasvrij en zoveel mogelijk energieneutraal te maken en stelt een advies op maat voor u op. Begin 2018 heeft hij samen met zijn partner als klant van ThuisBaas zijn rijtjeswoning door Thuisbaas aardgasvrij en energieneutraal laten maken. Daardoor werd hij geïnspireerd om zichzelf technisch te ontwikkelen in de duurzame techniek.
Basjan-Dane

Basjan Dane

Projectleider woningcorporaties
Basjan regelt als projectleider alles wat nodig is voor een succesvolle overstap naar een aardgasvrije woning. Samen de energietransitie daadwerkelijk mogelijk maken is zijn drijfveer. Na 28 jaar in de IT-dienstverlening gewerkt te hebben zet hij zijn kwaliteiten daar nu vol voor in. “De overstap naar aardgasvrij is een kans en een uitdaging, maar met Thuisbaas goed en verantwoord te doen.”
Frank Zandvliet energieadviseur

Frank Zandvliet

Integraal adviseur aardgasvrij
Frank komt bij u thuis en neemt de tijd om uw situatie goed door te nemen. Wat zijn uw wensen, doelstellingen en – niet onbelangrijk – uw budget? Op basis hiervan ontvangt u een plan op maat voor uw woning en creëert u een duurzaam thuis. Zelf woont Frank in bijna-energieneutraal huis op de Veluwe en richt hij zich graag op Midden en Oost Nederland.
Symon_Miedema

Symon Miedema

Integraal adviseur aardgasvrij
Symon is al meer dan 10 jaar actief in de duurzame energiesector, in Nederland en daar buiten. Symon geniet van het contact met, en het verhaal van de klant. Elke opname ziet hij als een uitdagende puzzel waarin hij eisen, wensen en budget van de klant vertaalt naar een plan-op-maat. Naast Integraal adviseur aardgasvrij is Symon ook EP-W/B adviseur en daarmee bevoegd om woningen van een energielabel te voorzien.

Partners

Errico-1200px-credit-Chantal-Bekker

Errico Garofalo

Technisch adviseur
Errico adviseert en zet daarbij de puntjes op de i. Inmiddels is zijn nieuwe huis aardgas­vrij en heeft hij het helemaal energie­neutraal gemaakt.