Ruim 10 jaar hebben we onder de noemer Thuisbaas huizen verduurzaamd. Als pioniers deden we een schat aan kennis en ervaring op over het betaalbaar en aantrekkelijk aardgasvrij maken van bestaande woningen. Onze focus ligt nu op het delen en vermenigvuldigen van onze kennis en ervaring (zoals via opleidingen en samen met woningcorporaties).

Voor ontwerp en advies voor het verduurzamen van jouw woning kun je terecht bij de zelfstandige adviseurs die volgens de Thuisbaas methodiek werken en daarbij de tools gebruiken die wij ontwikkeld hebben.

Team

foto-marjan-minnesma

Marjan Minnesma

Algemeen directeur
Marjan is directeur van Thuisbaas. Haar woning is voorzien van een warmtepomp, infrarood­panelen en van maar liefst 65 zonne­panelen. De zonne­panelen wekken niet alleen energie op voor haar energie­neutrale woning, maar ook voor haar elektrische auto.
foto-gijs-van-wijk

Gijs van Wijk

Technisch adviseur
Gijs is hoofd­verantwoordelijk voor de door­ontwikkeling van de technische systeem­concepten. Hij heeft zijn eigen energie­neutrale huis in Alkmaar, dat is gebouwd met circulaire materialen en technieken.

Zelfstandige adviseurs

Errico-1200px-credit-Chantal-Bekker

Errico Garofalo

Zelfstandig integraal & technisch adviseur
Actief in Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland
Errico is technisch specialist met 18 jaar ervaring in duurzame technieken, waarvan ruim 6 jaar bij Urgenda en Thuisbaas. Errico is ervaren met VBWW, WKO, stadsverwarming en (accu)opslag. Hij vertaalt wensen en verwachtingen van particulieren en bedrijven naar doortimmerd advies en ondersteunt en begeleidt bij uitvoering en onderhoud. Van A tot Z dus. Kijk ook op accubaas.nl en degroenebaron.nl.
Symon_Miedema

Symon Miedema

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Amsterdam en omgeving (<50 km)
Symon is al meer dan 10 jaar actief in de duurzame energiesector, in Nederland en daar buiten. Symon geniet van het contact met, en het verhaal van de klant. Elke opname ziet hij als een uitdagende puzzel waarin hij eisen, wensen en budget van de klant vertaalt naar een plan-op-maat. Naast Integraal adviseur aardgasvrij is Symon ook EP-W/B adviseur en daarmee bevoegd om woningen van een energielabel te voorzien.
Tjalling Bal

Tjalling Bal

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Amsterdam - Utrecht - Woerden - Amersfoort
Tjalling gaat in gesprek met u als bewoners om te kijken wat wensen, kansen en eventuele klachten zijn. Hij maakt daarbij het liefst de vertaalslag van techniek en mogelijkheden naar praktische en haalbare toepassingen. Doel is dat het uiteindelijke advies inzicht, context en handvatten geeft om aan de slag te gaan met aardgasvrij!
Ruud Sweering

Ruud Sweering

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Groot-Amsterdam (behalve Haarlemmermeer) en in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal
Ruud gaat met u in gesprek over de mogelijkheden om uw huis aardgasvrij en zoveel mogelijk energieneutraal te maken en stelt een advies op maat voor u op. Begin 2018 heeft hij samen met zijn partner als klant van ThuisBaas zijn rijtjeswoning door Thuisbaas aardgasvrij en energieneutraal laten maken. Daardoor werd hij geïnspireerd om zichzelf technisch te ontwikkelen in de duurzame techniek.
Frank Zandvliet energieadviseur

Frank Zandvliet

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in Apeldoorn, Zwolle , Zutphen, Arnhem, Harderwijk, Amersfoort
Frank komt bij u thuis en neemt de tijd om uw situatie goed door te nemen. Wat zijn uw wensen, doelstellingen en – niet onbelangrijk – uw budget? Op basis hiervan ontvangt u een plan op maat voor uw woning en creëert u een duurzaam thuis. Zelf woont Frank in bijna-energieneutraal huis op de Veluwe en richt hij zich graag op Midden en Oost Nederland.
Ryan-Wendels-760x480

Ryan Wendels

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in provincies Gelderland en Utrecht
Ryan is gespecialiseerd in het ontzorgen van klanten met verduurzamingsvraagstukken voor woningen, bedrijfspanden en netcongestie op bedrijfsterreinen. Een grondige voorbereiding leidt tot een helder traject voor het selecteren van de juiste oplossing en partners. Ryan benadert elk project vanuit een integraal perspectief. Verduurzamen betekent vaak meerdere maatregelen, die ook stapsgewijs uitgevoerd worden. De volgorde, keuzes en afstemming zijn cruciaal. Ryan zorgt voor duidelijkheid in deze keuzes en brengt ook de investering in beeld.
portretfoto

Henk Zegwaard

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel (boven Zwolle)
Henk richt zich op een zo eenvoudig mogelijke aanpak waarbij u geholpen wordt uw woning gasvrij te maken. Het gasloos verwarmen van uw woning met een warmtepomp is zeker een uitdaging, en vraagt tevens een behoorlijke investering. Maar als we die uitdaging nu eens samen aangaan? Als u er niet tegenop ziet om ook zelf de handen uit de mouwen te steken dan zijn er vaak goede mogelijkheden om op een betaalbare manier, samenwerkend, uw woning van het gas te krijgen. In dit traject wordt intensief samengewerkt met een deskundige installateur/warmtepompspecialist. Kijk voor meer informatie op betaalbaargasloos.nl.
Jos-Jonkers

Jos Jonker

Zelfstandig integraal adviseur aardgasvrij
Actief in de kop van Noord Holland boven Castricum en ten westen van Hoorn
Jos is sinds 2014 bezig in de verduurzaming van woningen. Zij bespreekt met u wat uw wensen en eventuele comfort problemen zijn. Hieruit volgt een advies op maat dat meestal uit meerdere maatregelen bestaat, die ook stapsgewijs uitgevoerd kunnen worden. De kosten worden ook in beeld gebracht zodat het duidelijk is wat u kunt verwachten. Kunt u zich vinden in het advies, dan helpt Jos met de uitvoering. Jos heeft veel ervaring met isoleren.