foto-marjan-minnesma

Marjan Minnesma

Algemeen directeur
Marjan is directeur van Thuisbaas. Haar woning is voorzien van infraroodpanelen en van maar liefst 65 zonnepanelen. De zonnepanelen wekken niet alleen energie op voor haar energieneutrale woning maar ook voor haar elektrische auto.
foto-gijs-van-wijk

Gijs van Wijk

Hoofd techniek
Gijs is hoofdverantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de technische systeemconcepten. Hij heeft zijn eigen energieneutrale huis in Alkmaar, dat is gebouwd met circulaire materialen en technieken.
foto-juke-westendorp

Juke Westendorp

Energie adviseur & projectleider
Juke verzamelt informatie, bespreekt dit met u en maakt vervolgens een plan op maat voor uw huis. Isolatiemogelijkheden, comfort en wensen krijgen altijd aandacht. Zelf heeft ze net de bouw van haar energieneutrale woning afgerond.
Edwin-1200px

Edwin Bommezij

Energieadviseur
Edwin stelt het op maat gemaakte plan voor uw huis op. Met zijn eigen woning is hij bijna energieneutraal. De meeste kamers hebben een airco (die kan verwarmen en koelen). Dit maakt hij nog compleet met een kleine warmtepomp op de cv, instant heater voor de douche en extra zonnepanelen elders. Daarna kan het gas eraf!
Errico-1200px-credit-Chantal-Bekker

Errico Garofalo

Hoofd uitvoering
Errico ontmoet u aan het begin van de uitvoeringsfase. Hij zorgt ervoor dat het werk wordt voorbereid, dat de uitvoering soepel verloopt en dat de puntjes op de i worden gezet. Inmiddels heeft hij zijn nieuwe huis ook aardgasvrij en binnen helemaal energieneutraal gemaakt.
John-1200px

John van Dam

Expert techniek
John zorgt voor de doorontwikkeling en optimalisatie van de techniek. Als pionier heeft hij het zonneboiler terugloopsysteem ontwikkeld en technieken zelf geproduceerd. In zijn eigen huis heeft hij een zonneboiler en zonnepanelen.
Vanessa-portret-e1526655272684

Vanessa van Veelen

Projectleider
Vanessa helpt appartementseigenaren in Amsterdam om aardgasvrij te worden. Zij heeft haar eigen huis inmiddels klaar dankzij een warmtepomp met ‘groene’ heipalen als bron en een zonneboiler voor het warme water.
pia-van-hijfte

Pia van Hijfte

Office manager
Pia is vooral actief achter de schermen. Op een voor klanten onzichtbare manier is zij daar onmisbaar als de schakel tussen klanten, installateurs, ICT en duurzame techniek. Natuur is haar eerste levensbehoefte en zij vindt duurzaamheid zeer belangrijk. Zij werkte voor Thuisbaas bij verschillende bedrijven aan een steeds duurzamer Nederland.
Verena

Verena Bald

Project Aardgasvrij
Verena regelt alles voor de Aardgasvrij projecten van Thuisbaas: zij maakt appartementen mooi en behaaglijk, helemaal zonder aardgas. Haar eigen Zaanse huis verwarmt zij met elektrische voorzieningen, die schone stroom krijgen van eigen zonnepanelen. Ook haar auto rijdt op zonnestroom.