foto-marjan-minnesma

Marjan Minnesma

Algemeen directeur
Marjan is directeur van Thuisbaas. Haar woning is voorzien van infrarood­panelen en van maar liefst 65 zonne­panelen. De zonne­panelen wekken niet alleen energie op voor haar energie­neutrale woning, maar ook voor haar elektrische auto.
foto-gijs-van-wijk

Gijs van Wijk

Hoofd techniek
Gijs is hoofd­verantwoordelijk voor de door­ontwikkeling van de technische systeem­concepten. Hij heeft zijn eigen energie­neutrale huis in Alkmaar, dat is gebouwd met circulaire materialen en technieken.
foto-juke-westendorp

Juke Westendorp

Energie adviseur & projectleider
Juke verzamelt informatie, bespreekt deze met u en maakt vervolgens een plan op maat voor uw huis. Isolatie­mogelijkheden, comfort en wensen krijgen altijd aandacht. Zelf heeft ze net de bouw van haar energie­neutrale woning afgerond.
Edwin-1200px

Edwin Bommezij

Energieadviseur
Edwin stelt het op maat gemaakte plan voor uw huis op. Met zijn eigen woning is hij bijna energie­neutraal. De meeste kamers hebben een airco (die kan verwarmen en koelen). Dit maakt hij nog compleet met een kleine warmte­pomp op de cv, instant heater voor de douche en extra zonne­panelen elders. Daarna kan het gas eraf!
Errico-1200px-credit-Chantal-Bekker

Errico Garofalo

Hoofd uitvoering
Errico ontmoet u aan het begin van de uitvoerings­fase. Hij zorgt ervoor dat het werk wordt voor­bereid, dat de uitvoering soepel verloopt en dat de puntjes op de i worden gezet. Inmiddels heeft hij zijn nieuwe huis ook aardgas­vrij en binnen helemaal energie­neutraal gemaakt.
John-1200px

John van Dam

Expert techniek
John zorgt voor de door­ontwikkeling en optimalisatie van de techniek. Als pionier heeft hij het zonne­boiler terugloop­systeem ontwikkeld en technieken zelf geproduceerd. In zijn eigen huis heeft hij een zonne­boiler en zonne­panelen.
Vanessa-portret-e1526655272684

Vanessa van Veelen

Projectleider
Vanessa helpt appartement­eigenaren in Amsterdam om aardgas­vrij te worden. Zij heeft haar eigen huis inmiddels klaar dankzij een warmte­pomp met ‘groene’ heipalen als bron en een zonne­boiler voor het warme water.
Verena

Verena Bald

Project Aardgasvrij
Verena regelt alles voor de Aardgas­vrij projecten van Thuisbaas: zij maakt appartementen mooi en behaaglijk, helemaal zonder aardgas. Haar eigen Zaanse huis verwarmt zij met elektrische voor­zieningen, die schone stroom krijgen van eigen zonne­panelen. Ook haar auto rijdt op zonne­stroom.
Joost 2

Joost Fermie

Planning/Inkoop/Facturatie en Support
Joost werkt bij ons als inkoper, planner/werkvoorbereider en verzorgt de facturatie. Ook supportvragen komen bij Joost binnen. Joost is dienstverlener in hart en nieren. Na 24 jaar in de schoonmaakbranche (financiën) en 8 jaar in de transport te hebben gewerkt, is hij neergestreken bij Thuisbaas. “Mooi om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een gezondere planeet”.
Anas

Anas Falioun

Warmte installateur
Anas zorgt ervoor dat onze klanten ook zonder aardgas in een heerlijk warm huis kunnen wonen. 6 jaar geleden is hij vanuit Syrië naar Nederland gekomen, heeft razendsnel Nederlands geleerd en is met zijn rustige, vriendelijke en zorgvuldige manier van werken een grote aanwinst voor het ThuisBaas team.
PieterKoomen

Pieter Koomen

Elektromonteur
Elektromonteur en ook ervaren in het plaatsen van airco-installaties. Pieter is een gezellige servicegerichte collega die graag de handen uit de mouwen steekt en een ander graag een handje helpt. Naast het montagewerk kunt u Pieter ook tegenkomen voor service- en onderhoudsactiviteiten.