Een energieneutrale woning

Ontdek wat er mogelijk is in jouw woning

Een woning verduurzamen is maatwerk, want er bestaat geen kant-en-klare oplossing voor alle typen woningen. Voor woonhuizen zijn andere mogelijkheden dan voor appartementen of voor kleine woningen met laag gasverbruik.

Woonhuizen

Thuisbaas komt bij je thuis en bespreekt je eisen en wensen. Vervolgens adviseert Thuisbaas je over de mogelijkheden. Als je wilt maken we een uitgebreid kant-en-klaar plan waarmee je zelf een installateur aan het werk kunt zetten. Je hoeft alleen nog te besluiten wanneer je energieneutraal wilt wonen!

Appartementen

Thuisbaas geeft advies hoe je appartement volledig van het aardgas af kan. We houden rekening met jouw wooneisen en -wensen en kunnen vervolgens ook de uitvoering in gang zetten en begeleiden. Tijdens de uitvoering (gemiddeld zo’n drie dagen) kun je gewoon thuis blijven.

3 x anders wonen

Het principe van duurzaam wonen is eenvoudig: je gaat deze drie zaken anders aanpakken. Met eigen zonnepanelen kun je daarna zelfs helemaal energieneutraal wonen.

ruimtes verwarmen

water verwarmen

koken

Onze aanpak

Het is de kunst om de investeringskosten voor verduurzaming zo laag te houden, dat de maandelijkse kosten voor het afbetalen niet hoger worden dan je huidige energierekening. Elke woning vergt daarom maatwerk. Thuisbaas ontzorgt klanten bij elke stap.

Ons plan op maat

Wij beginnen met een gratis telefonisch consult met gerichte vragen. Wil je verder? Dan maken we een plan op maat.

Onze uitvoering

Als je dit plan ook door Thuisbaas wilt laten uitvoeren teken je onze offerte. Daarna regelt Thuisbaas vrijwel alles voor je.

Onze service

We blijven een heel jaar het eerste aanspreekpunt voor vragen en garantieperiodes. Zo krijg je een duurzaam huis, zonder zorgen!

Ervaringen

Lees over de ervaringen van gezinnen die al een tijdje duurzaam wonen.

Vrijstaande woning

Nico & Wilma

“We moeten niet onderschatten wat er gebeurt als de zeespiegel stijgt: het is echt tijd voor actie. Daarom hebben we ons huis energieneutraal gemaakt.”
Tweepersoonshuishouden
Hoekwoning

Cecile & Dirk Jan

“Boilervat, warmtepomp en warmtepanelen: in een week zat het erin en draaide het.”
Tweepersoonshuishouden
Vrijstaande woning

Gerard & Carla

“We hebben ons aangemeld vanuit idealisme, voor het milieu, tegen de opwarming van de aarde en voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.”
Tweepersoonshuishouden

Zelf aan de slag?

Bestel direct in de Thuisbaas webshop

Thuisbaas heeft een aparte webshop met een selectie van producten waar je zelf mee aan de slag kunt. Voor de handige doe-het-zelver.