Een energieneutrale woning

Ontdek wat er mogelijk is in jouw woning

Een woning verduurzamen is maatwerk, want er bestaat geen kant-en-klare oplossing voor alle types woningen. Voor appartementen zijn er andere mogelijkheden dan voor woonhuizen.

Woonhuizen

Thuisbaas ontzorgt je volledig in drie stappen: we maken een plan en voeren als je dat wilt ook het werk voor je uit. We blijven een jaar het aanspreekpunt voor de service en garanties. Je hoeft alleen nog te besluiten wanneer je energieneutraal wilt wonen!

Appartementen

Thuisbaas kan je helpen met advies om je appartement volledig van het aardgas af te halen. Wij kunnen je een totaalplan sturen met oplossingen om je appartement volledig van het gas af te halen. Hieraan zijn nog geen kosten verbonden.

3 x anders wonen

Het principe van duurzaam wonen is eenvoudig: je gaat deze drie zaken anders aanpakken. Met eigen zonnepanelen kun je daarna zelfs helemaal energieneutraal wonen.

ruimtes verwarmen

water verwarmen

koken

Onze aanpak

Het is de kunst om de investeringskosten voor verduurzaming zo laag te houden, dat de maandelijkse kosten voor het afbetalen niet hoger worden dan je huidige energierekening. Elke woning vergt daarom maatwerk. Thuisbaas ontzorgt klanten bij elke stap.

Ons plan op maat

Wij beginnen met een gratis telefonisch consult met gerichte vragen. Wil je verder? Dan maken we een plan op maat.

Onze uitvoering

Als je dit plan ook door Thuisbaas wilt laten uitvoeren teken je onze offerte. Daarna regelt Thuisbaas vrijwel alles voor je.

Onze service

We blijven een heel jaar het eerste aanspreekpunt voor vragen en garantieperiodes. Zo krijg je een duurzaam huis, zonder zorgen!

Ervaringen

Lees over de ervaringen van gezinnen die al een tijdje duurzaam wonen.

Vrijstaande woning

Nico & Wilma

“We moeten niet onderschatten wat er gebeurt als de zeespiegel stijgt: het is echt tijd voor actie. Daarom hebben we ons huis energieneutraal gemaakt.”
Tweepersoonshuishouden
Hoekwoning

Cecile & Dirk Jan

“Boilervat, warmtepomp en warmtepanelen: in een week zat het erin en draaide het.”
Tweepersoonshuishouden
Vrijstaande woning

Gerard & Carla

“We hebben ons aangemeld vanuit idealisme, voor het milieu, tegen de opwarming van de aarde en voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.”
Tweepersoonshuishouden

Zelf aan de slag?

Bestel direct in de Thuisbaas webshop

Thuisbaas heeft een aparte webshop met een selectie van producten waar je zelf mee aan de slag kunt. Voor de handige doe-het-zelver.