Het draait om jouw wensen dus doen wij aan maatwerk, van A tot Z. Ga je aardgasvrij wonen of kan je woning volledig energieneutraal worden met zonnepanelen op het dak? Hoe kun je dit financieren en welke subsidies kun je aanvragen? Binnenkort kun je bij Thuisbaas terecht voor verschillende adviesproducten op maat.

Na het eerste gesprek komen de volgende fases:

  • Wij komen op thuisbezoek (coronaproof)
  • Je krijgt van ons advies met enkele opties
  • Je tekent de offerte van je keuze
  • Wij begeleiden de leveranciers en installateurs 
  • Wij blijven een jaar het aanspreekpunt voor garanties

Goed om te weten: wij plaatsen warmtepompen, zonnepanelen en inductiekookplaten en stellen deze af. Wij zijn geen bouwbedrijf en voeren ook geen grote verbouwingen uit. 

Let op: Heb je een appartement? Dan kunnen we je helpen om van het aardgas af te gaan. Gebruik dan het aanmeldformulier voor appartementen.

Thuisbaas werkt in dit gebied. 

Momenteel zijn onze wachtlijsten voor woonhuizen in het westen en zuiden van het land te ver opgelopen. Daarom hebben we ons inschrijfformulier tijdelijk moeten sluiten. Het inschrijfformulier voor Appartementen en Tussenwoningen met een laag gasverbruik blijft wel open (geen L/W of W/W warmtepomp).

We kunnen je wel volledig van dienst zijn in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en het gebied ten oosten van Zwolle. Hier is onze partnerorganisatie De Groene Baron actief. Meer informatie vind je bij De Groene Baron zelf.

Wil je op de hoogte blijven van wanneer we weer aanmeldingen in behandeling kunnen nemen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmeldformulier

Uw gegevens
Voornaam*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Straat*
Huisnummer*
Toevoeging
Postcode*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Gegevens van uw woning
Bouwjaar*
Type woning*
Woonoppervlak*
in m2
Elektriciteitsverbruik
kWh per jaar
Gasverbruik
m3 per jaar
Aantal personen in het huishouden
Vragen of aanvullende informatie over de woning
Hoe heeft u ons gevonden?
Opmerkingen

Wij delen je gegevens nooit met derden.