Energieadvies via videocall is voor eigenaren van bestaande woningen die hun woning willen verduurzamen en graag aardgasvrij, klimaatneutraal of energieneutraal willen wonen, maar die buiten het werkgebied van Thuisbaas wonen.

Waarom advies?

Een woning verduurzamen is maatwerk: er bestaat geen kant-en-klare oplossing voor alle woningen. Ieder huis vraagt een energieadvies op maat. Bij Thuisbaas profiteer je van ruim tien jaar expertise in het aardgasvrij maken van bestaande woningen. Onze adviseurs kijken naar jouw huis en jouw wensen en denken graag met je mee. Op basis hiervan formuleert Thuisbaas een doortimmerd advies op maat voor jouw woning. 

Hoe verloopt een huisbezoek?

  • Voorafgaand aan het gesprek heeft de energieadviseur al de jaarrekening van de energieleverancier en een plattegrond van de woning van jou ontvangen om al een beetje een indruk te krijgen van de woning.
  • Tijdens de videocall worden eerst je wensen en eventuele comfortproblemen van de woning besproken. Ook komen vragen aan bod zoals “Kan een warmtepomp geplaatst worden? Is er ruimte voor zonnepanelen? Kan er nog iets verbeterd worden aan de isolatie?”.
  • Vervolgens loop je ‘samen’ met de energieadviseur door het huis. Op deze manier krijgt de energieadviseur een goed beeld van de woning en komt er vaak nog extra informatie naar boven.
  • Aan het einde van de videocall vat de adviseur in een kort gesprek de meest passende oplossing mondeling samen.
  • Na afloop stuurt de energieadviseur in een beknopte email het energieadvies toe, met daarin het besproken advies op maat en een kostenindicatie.

Heb je nog vragen?

De energieadviseur is na het geven van advies nog één keer schriftelijk of telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Uiteraard kunnen wij je hierna ook verder helpen maar berekenen dan een vooraf duidelijk afgesproken uurtarief.

De uitvoering 

Indien wenselijk kan Thuisbaas als projectbegeleider het project van begin tot het einde begeleiden tegen een vooraf besproken prijs. Je ontvangt dan een factuur van Thuisbaas voor de projectbegeleiding en aparte facturen van de installateurs. 

Wat is je postcode?

Vul hier je postcode in om te kijken of je in het werkgebied van Thuisbaas valt.

Postcode*